HIRSIZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI


27.02.2009 – Ankara’nın Akyurt İlçesi’nde bir büfeyi soymak isteyen hırsızlar devriye gezen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandılar.

Dün gece saat 2.30 sıralarında Akyurt’ta pazar yerinde bulunan büfeden sigara ve içkileri çalmak isteyen 4 hırsızdan biri polis ekipleri tarafından olay yerinde suçüstü yakalandı. Pursaklar İlçesi’nden çaldıkları 06 RTN 93 plakalı Tofaş Şahin marka araçla kaçmaya başlayan diğer 3 hırsızı polis ekipleri takibe aldı. Kovalamaca sonrasında aşırı hız yapan 06 RTN 93 plakalı araç Akyurt’ta Büğdüz kavşağındaki tarlaya uçtu. Kaçmaya başlayan hırsızları koşarak takip eden polis ekipleri hırsızlardan 2’sini daha yakalamayı başardı. Soygunculardan birisi ise ekiplerden kurtulmayı başararak kayıplara karıştı.

Kaçan hırsızın kimliğinin tespit edildiğini belirten Akyurt İlçe Emniyet Amiri Hakan Yaralı, en kısa sürede diğer soyguncunun da yakalanarak yargıya teslim edileceğini belirtti.

Hırsızlardan M.K. (17), M.K. (20), Ü.L. (18) ifadeleri alınarak yargılanmak üzere Akyurt Adliyesi’ne sevk edildiler.

1 Yorum

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.